Partnermogelijkheden Insert

Partnermogelijkheden

Insert heeft als doel te faciliteren in het hergebruik van grondstoffen, (bouw)materialen, bomen en heesters uit gebouwen en de buitenruimte. Dit doen wij samen met de markt. Wilt u meedenken in het proces van de transitie van een lineaire naar een circulaire economie? Bekijk de verschillende mogelijkheden om aan te sluiten bij Insert.

Bekijk direct:

Kernpartners
Gaudi’s
Connect Partners

Kernpartners

Onze kernpartners geven mede sturing aan de inhoud van Insert en onze toekomstige ontwikkelingen. Met hun kennis uit de markt, is hun bijdrage van groot belang voor de keuzes voor morgen.

Gaudi’s

Onze Gaudi’s zijn strategische partners van Insert en dragen bij in onze circulaire doelstellingen. Deze tweezijdige samenwerkingen versterken ons netwerk en bieden kennis en inzichten.

Connect partners

Onze connect partners nemen één van onze marktplaatsdiensten af en geven hiermee zichtbaarheid aan hun circulaire ambities. Zij dragen daarmee bij aan het koppelen van circulaire vraag en aanbod.

Circulaire projecten waarop wij trots zijn!

In verschillende projecten wordt circulair werken al in de praktijk gebracht. Bekijk deze projecten en lees over de mogelijkheden die circulair werken biedt.

Hooijer Renkum sloopt Zwembad De Slag te Hoevelaken circulair

Hooijer Renkum sloopt Zwembad De Slag te Hoevelaken circulair In opdracht van de gemeente Nijkerk heeft Hooijer Renkum Z...

Bekijk project

BOOT heeft de renovatie circulair aangepakt

BOOT heeft de renovatie circulair aangepakt BOOT heeft de renovatie circulair aangepakt Ingenieursbureau BOOT groeit, en...

Bekijk project

Circulaire sloop van Noordgouw school te Hattem

Circulaire sloop van Noordgouw school te Hattem De sloop van de Hattemse dependance van CSG ‘De Noordgouw’ is do...

Bekijk project