Vacature PR- & Communicatieadviseur

Categorie (Nieuws)

vacature PR- en communicatieadviseur
04-03-2021

Stichting Insert zoekt een PR- en Communicatieadviseur

32-40 uur/ Veenendaal

Insert is koploper circulariteit in Nederland. Samen met onze partners werken wij aan de omslag van een lineaire naar een circulaire economie in de bouw-, groen- en civiele sector.
Stichting Insert heeft veel kennis en kunde in huis. En precies dat willen we nog beter voor het voetlicht brengen. Binnen Insert hebben we op korte termijn plaats voor een extra professional die met een grote mate van zelfstandigheid een boost geeft aan de PR en communicatie van Insert.

Lijkt het je wat en heb je zin in deze prachtige functie? Bel voor meer informatie (0318 247 742) of reageer snel via info@insert.nl.

Jouw functie

De PR- en communicatieadviseur is verantwoordelijk voor het uitvoeren en ontwikkelen van de communicatie van Insert. Hierdoor bereiken we potentiële klanten, maar richten wij ons ook op onze samenwerkingspartners. Je kijkt met een ondernemende blik naar de wereld, signaleert kansen en speelt hier adequaat op in. Je hebt een echte hands-on mentaliteit, met name met het opzetten en realiseren van campagnes en andere communicatie activiteiten. Daarnaast denk je met de programmamanager op strategisch niveau mee over de te voeren campagnes.
Belangrijke taken zijn:

 • Samen met de brand- en contentmanager ontwikkelen en realiseren van campagnes, events en andere activiteiten;
 • Bepalen en realiseren van de juiste (communicatie)middelen;
 • Actueel houden van onze website en social media;
 • Je schrijft content voor externe communicatie (persberichten, nieuwsbrieven, social media, website en overige uitingen);
 • Betrekken en uitdagen van partners en collega’s bij de marktbenadering;
 • Voorbereiden van presentaties en meetings.

Jouw profiel

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van communicatie / marketing. Je hebt minimaal 2 tot 3 jaar ervaring op het gebied van PR en communicatie binnen een dynamische omgeving en je bent toe aan je volgende carrièrestap. Je hebt een intrinsieke motivatie om de wereld een stukje mooier en schoner te maken. Je pakt graag de kans om verder te groeien tot een expert in jouw vakgebied.
Bovendien beschik je over:

 • Een onmiskenbaar gevoel voor merkbeleving;
 • Goede communicatieve vaardigheden, assertiviteit en overtuigingskracht;
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op social media (LinkedIn in het bijzonder);
 • Een resultaatgerichte werkwijze;
 • Zelfstandige werkhouding;
 • Hands on mentaliteit;
 • Aangeboren organisatietalent in combinatie met een oplossingsgerichte, flexibele instelling;
 • Het vermogen snel te schakelen binnen een dynamische werkomgeving;
 • Je bent een verbinder die goed kan samenwerken.

Wij bieden

Bij Insert werk je aan prachtige projecten gericht op de toekomst. Daarmee zijn er ook volop mogelijkheden om jouw skills te laten zien en verder te ontwikkelen. We bieden deze mooie functie aan binnen een organisatie waar de kernwaarden betrokkenheid, samenwerken en kwaliteitsbewustzijn hoog in het vaandel staan. Onze drijfveer is om een toekomstbestendig Nederland te realiseren met een hechte groep collega’s en om samen de doelen te behalen, zoals we die afspreken met onze partners en opdrachtgevers. Een goede sfeer en gezelligheid vinden we daarbij heel belangrijk.

Wij bieden een marktconform salaris, goede pensioenvoorzieningen, 32 vakantiedagen per jaar (bij fulltime contract) en flexibele werktijden.

Wil jij je energie meenemen naar Insert, dan ontmoeten wij elkaar vast binnenkort. Stuur je CV en motivatie uiterlijk 25 april naar info@insert.nl t.n.v. Peter Kreukniet.

Circulair hekwerk, circulair grondwerk, circulaire vlonders
24-02-2021

Van stalrooster tot tuinhek

Van stalrooster tot tuinhek Het voorjaar staat alweer voor de deur en dat betekent dat we onze tuinen weer opfrissen....

Verder lezen
Circulaire tijdslijn
22-02-2021

Circulaire toekomst: een korte tijdslijn

Circulaire toekomst: een korte tijdslijn Circulariteit: de recente geschiedenis Voor deze tijdslijn beginnen we in 2015....

Verder lezen
Samenwerking Veras - Insert
03-12-2020

VERAS en Insert ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

VERAS en Stichting Insert ondertekenen samenwerkingsovereenkomst voor circulair slopen Branchevereniging VERAS en Sticht...

Verder lezen