Waarom kiezen voor Insert?

De wereld verandert ingrijpend. We moeten duurzamer gaan denken. En vooral: duurzamer gaan doen. Stichting Insert is een innovatie, circulair platform. Samen met onze leden en partners ondersteunen wij de transitie van lineair naar circulair werken. Ook uw bedrijf kan hieraan meewerken.

Ik zoek informatie over circulariteit​

meer informatie

Bij Insert kijken wij naar circulair bouwen als het hergebruiken van bestaande materialen en grondstoffen op een zo hoogwaardig mogelijk niveau. Stichting Insert biedt ondersteuning om dit in de bouw-, civiele- en groensector te bereiken. De ene keer betekent circulariteit dat een materiaal één-op-één hergebruikt kan worden (reuse). De andere keer betekent het dat er een handeling nodig is voordat het opnieuw ingezet kan worden (refurbish).

Ik zoek circulaire materialen

meer informatie

Insert kan u helpen!

Klik hier om te zoeken
Bent u op zoek naar circulaire materialen, maar kunt u uw specifieke materialen niet vinden? Wij helpen u graag met uw circulaire project.

Ik wil circulaire materialen plaatsen

meer informatie

Via de Insert marktplaats biedt u eenvoudig uw circulaire materialen aan. Via de marktplaats wordt het mogelijk gemaakt om de circulaire vraag en aanbod te koppelen. Op deze manier kunt u samen met de markt circulair ondernemen.