Materialenopslag - hubs - circulaire hubs

Materialenopslag

Wanneer vrijgekomen circulaire bouwmaterialen niet direct in het nieuwe project kunnen worden toegepast, kan een tijdelijke opslag van materialen uitkomst bieden. Veel van onze partners hebben een opslaglocatie, een zogenaamde logistieke hub, waar je tijdelijk herbruikbare materialen kunt opslaan.

Zijn er bomen of andere groenobjecten die voor een korte periode verplant moeten worden? Ook dan kan Insert met haar partners ruimte bieden.

Vind de juiste opslaglocatie

Om te voorkomen dat materialen onnodig worden vervoerd, is het het beste om een opslaglocatie dichtbij de oogst locatie of nieuwe project locatie te vinden. Insert zoekt graag met je mee naar de beste locatie voor de opslag van je herbruikbare materialen of verplantbare bomen of heesters. Want het inzetten van circulaire materialen moet natuurlijk wel zo duurzaam mogelijk gebeuren om CO2 te besparen.

Landkaart met hubs

Zoek je een geschikte tijdelijke opslaglocatie?

Zoek je voor je herbruikbare materialen een geschikte opslaglocatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan zoeken we samen naar de mogelijkheden.

Insert helpt mee aan een betere wereld!

Insert zet zich in om een mooier morgen te creëren door grondstofverspilling vandaag tegen te gaan. Dit doen wij voor diverse sectoren, zoals de bouw, groen en civiele sector. Door te verbinden en inzicht te bieden, dragen wij bij aan zo hoogwaardig mogelijk hergebruik van materialen en groenobjecten. Met onze diensten werken wij mee aan het behalen van diverse duurzame ontwikkelingsdoelen. Zie hieronder de doelen waaraan de Insert Marktplaats bijdraagt.

12

Verantwoordelijke consumptie en productie

Bekijk

Onze diensten

Materialeninventarisatie

Bekijk

Specifieke zoekopdracht circulaire materialen

Bekijk

Advies, ontwikkeling & onderzoek

Bekijk