Insert diensten - circulaire diensten

Onze diensten

Materialeninventarisatie

Wanneer je gebruikte bouwmaterialen wilt verkopen is het essentieel om een materiaalinventarisatie te doen. De Insert partners hebben experts in huis op het gebied van circulair bouwen en weten precies wat herbruikbare materialen. Zo kunnen we samen met de markt zoveel mogelijk materialen hergebruiken.

Materialenopslag

Het kan zijn dat er herbruikbare materialen vrijkomen in een project die je graag een tweede leven wilt geven, maar die je nu nog niet kunt plaatsen of op de bouwlocatie kunt opslaan. Veel van onze partners hebben een opslaglocatie, een zogenaamde logistieke hub, waar tijdelijk circulaire bouwmaterialen kunnen worden opgeslagen.

Specifieke zoekopdracht circulaire materialen

Ben je op zoek naar specifieke circulaire (bouw)materialen, bomen of heesters? Wij denken graag met je mee over de circulaire mogelijkheden. Via ons netwerk kunnen wij helpen met je zoekopdracht.

Advies, Ontwikkeling & Onderzoek

Circulaire projecten vragen om een andere aanpak dan u wellicht gewend bent. Om tot een succesvol project te komen, geven wij u graag advies en inzicht in de circulaire mogelijkheden en daarbij horende milieu impact binnen uw project.