Specifieke zoekopdracht circulaire materialen

Specifieke zoekopdracht circulaire materialen

Het besef dat materialen tijdens een sloop- of renovatieproject niet als afval moeten worden beschouwd, groeit. Steeds meer sloopbedrijven bieden gebruikte bouwmaterialen aan die nog heel goed kunnen worden hergebruikt. Desalniettemin kan het vinden van de juiste materialen nog lastig zijn. Insert denkt graag mee over de circulaire mogelijkheden van je wensenlijst en hoe je hier invulling aan kunt geven. Wij zoeken graag mee in de Insert Marktplaats of via ons netwerk naar circulaire materialen. 

Vind de circulaire materialen die bij jouw project passen

Wanneer je contact met ons opneemt om te helpen bij een specifieke zoekopdracht, kijken wij eerst binnen ons platform of we passend aanbod kunnen vinden. Tegelijk zetten we de zoekopdracht uit naar ons netwerk van aangesloten sloopbedrijven. Zij weten het beste welke herbruikbare materialen in welke projecten vrijkomen en mogelijk aansluiten bij jouw behoefte.

  • Breed netwerk om zoekopdracht uit te zetten
  • Grootste circulaire platform om op te zoeken
  • Grotere kans op een geslaagd circulair project

Ook op zoek naar herbruikbare materialen?

Kan Insert helpen bij het vinden van de juiste herbruikbare materialen? Zoek je een materiaal, maar kan je het nergens vinden? Laat het ons weten en hopelijk kunnen we je helpen om jouw circulaire project tot een geslaagd einde te brengen.

Insert helpt mee aan een betere wereld!

Insert zet zich in om een mooier morgen te creëren door grondstofverspilling vandaag tegen te gaan. Dit doen wij voor diverse sectoren, zoals de bouw, groen en civiele sector. Door te verbinden en inzicht te bieden, dragen wij bij aan zo hoogwaardig mogelijk hergebruik van materialen en groenobjecten. Met onze diensten werken wij mee aan het behalen van diverse duurzame ontwikkelingsdoelen. Zie hieronder de doelen waaraan het koppelen van vraag een aanbod bijdraagt.

12

Verantwoordelijke consumptie en productie

Bekijk
17

Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Bekijk

Onze diensten

Materialeninventarisatie

Bekijk

Materialenopslag

Bekijk

Advies, ontwikkeling & onderzoek

Bekijk