Insert marktplaats

Adverteren Insert Marktplaats

Heeft u herbruikbare materialen en wilt u deze graag aanbieden via de Insert Marktplaats? Bekijk onze verschillende mogelijkheden.

 • Insert Marktplaats Standaard
  Met het standaard abonnement kunt u het platform voor verschillende termijnen afnemen. Zo kan een pagina bijvoorbeeld ook voor de duur van uw project worden afgenomen.
  Bij het standaard abonnement publiceert u uw herbruikbare materialen op de Insert Marktplaats.
 • Insert Marktplaats Pro
  Wanneer u uw herbruikbare materialen ook zichtbaar wilt maken op uw eigen website, kiest u voor Insert Marktplaats Pro. Met een widget koppelt u eenvoudig uw aanbod aan uw eigen website. Daarnaast staan uw materialen ook altijd zichtbaar op de Insert Marktplaats.
 • Insert Marktplaats Groep
  Is het voor u belangrijk om intern zichtbaarheid te krijgen in herbruikbare materialen, bijvoorbeeld omdat u binnen uw gemeente wilt weten welke materialen waar liggen? Kies dan voor de Insert Marktplaats Groep. Zo behoudt u de regie over de mensen die kunnen zien welke herbruikbare materialen waar beschikbaar komen.

Wilt u gebruik maken van het Insert platform om zichtbaarheid te geven aan uw circulaire bouwmaterialen, materialen uit de openbare ruimte of bomen en heesters? Kom in contact met ons. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.