Insert - circulaire economie - marktplaats - circulaire materialen

Disclaimer

Middels het bezoeken van de website van Insert en/of het gebruik maken van de informatie gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer. Op de inhoud van deze website en op alle via deze website door ons aangeboden diensten zijn de gebruiksvoorwaarden van Insert van toepassing.

Auteursrecht
Op deze website, alsmede de inhoud van deze website, rust het auteursrecht van Insert. Niets van deze website of de inhoud daarvan mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Insert worden verveelvoudigd, opgeslagen, of verspreid.

Voorbehoud
Wij besteden de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op deze website vermelde gegevens. De op de website aangeboden materialen betreffen materialen van derden. Deze worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Specifiek voor prijzen, aantallen en andere informatie over materialen op de website geldt een voorbehoud van kennelijke spel- en typefouten. De materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Insert.

Aansprakelijkheid
Insert doet al het redelijkerwijs mogelijke in het werk om deze website virusvrij te houden, echter kan zij hiervoor geen garantie geven. Aansprakelijkheid voor virussen en de daardoor veroorzaakte schade is derhalve uitgesloten.
Het kan voorkomen dat www.insert.nl links naar websites van derden vermeldt. Insert aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de informatie van derden.