Kwartiermaker Transitie Circulariteit

Categorie: Vacature

Workshop Amsterdam
04-10-2023

Over de vacature

De wereld vraagt om verduurzaming. Circulair werken in de bouw en openbare ruimte moet de standaard worden, maar daar zijn we nog lang niet. Bedrijven en overheden moeten de omslag gaan maken van een lineaire naar een circulaire economie. Dat is niet altijd eenvoudig en het is nog een discipline die nog niet vastomlijnd is. Daarom zoeken wij een kwartiermaker die samen met onze opdrachtgevers nieuwe paden gaat bewandelen en samen met hen een nieuwe standaard neerzet in de bouw en openbare ruimte.

Jouw Werk

Als kwartiermaker van Insert ben je dagelijks in contact met de mensen die met hun voeten in de klei staan, zoals aannemers in de bouw en infra, grote slopers van Nederland en overheden. De ene dag ben je bezig met het verbinden van vraag en aanbod door te zorgen dat een gevelelement van de Insert Marktplaats wordt hergebruikt in een nieuwe woonflat. Terwijl je de andere dag aanschuift in een bouwvergadering van een van de grootste gemeenten van Nederland. Je bespreekt hoe we samen een nieuwe, circulaire standaard kunnen neerzetten in Nederland. Je schakelt dus iedere dag tussen een coördinerende, faciliterende en stimuleerde rol.

De ideale match

De nieuwe kwartiermaker van Insert durft te pionieren en kan van niets, iets maken. Je bent een echte verbinder en hebt commerciële ervaring. Je bent duidelijk in je communicatie met opdrachtgevers en voelt aan hoe jij ze kunt helpen en draagt duurzame oplossingen aan. In deze functie moet je helder kunnen presenteren, aangepast aan de vragen en wensen van je stakeholders.

Nieuwe ideeën over hoe wij onze diensten kunnen verbeteren en ontwikkelen horen we graag van je! En bovenal wil jij de wereld een stukje mooier en duurzamer maken.

Het team

Stichting Insert is koploper op het gebied van circulair denken en doen in de bouwwereld. We zijn een dynamisch team van vijf personen met een passie voor circulariteit. Wij onderscheiden ons door positief kritisch te zijn op de transitie naar circulariteit en wat dat nu en in de toekomst betekent. We doen dit door positieve en inspirerende verhalen te vertellen in de markt. Samen met onze opdrachtgevers staan we het liefst op de plekken waar we echt verschil maken door niet alleen te praten, maar ook echt te doen.

Lees meer over wat we doen op www.insert.nl

Dit bied jij ons

 • 3 tot 5 jaar werkervaring
 • Hbo/Wo werk- en denkniveau
 • Opleiding in de richting van Bouwkunde, Civiele Techniek, Circulariteit of Duurzaamheid
 • Sterke affiniteit met circulair en bio-based
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • 32 – 40 uur
 • Creatief / Out-of-the-box / Innovatief / Teamspeler / Ontzorger / Humor

Dit bieden wij jou

 • Wij stellen jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling voorop.
 • Natuurlijk een goed marktconform salaris. Je krijgt van ons een voorstel op maat.
 • 32 vakantiedagen bij 40-urige werkweek
 • Goede pensioenregeling en verzekeringen
 • Flexibele werktijden, mogelijkheid om thuis te werken
 • Telefoon en laptop van de zaak
 • een auto van de zaak (afhankelijk van je ervaring)

Interesse?

Spreken Insert en deze functie je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Stuur je motivatie en CV naar peter.kreukniet@insert.nl. Dan praten we snel verder.

Stel je liever eerst je vragen? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan met Peter Kreukniet, Programmamanager Circulair op (06) 300 406 29. Of stuur een mail naar peter.kreukniet@insert.nl.

21-03-2024

Video: De waarde van hergebruik

Kijk niet alleen naar de financiële waarde van herbruikbare materialen! Collega Bram Williams geeft in deze korte uitl...

Verder lezen
01-02-2024

Video: Voldoen aan de wensen van potentiele kopers

Hoe sluiten jouw herbruikbare materialen aan bij architecten en aannemers? Collega Bram Willems geeft tips in deze korte...

Verder lezen
20-12-2023

Video: Data verzamelen over hergebruik

Benieuwd hoe je data verzamelt voor herbruikbare materialen? Collega Bram Willems geeft tips in deze korte uitlegvideo. ...

Verder lezen