Insert ondersteunt Rijksvastgoedbedrijf in circulaire doelstellingen

Categorie: Nieuws

Samenwerking Rijksvastgoedbedrijf Insert
21-09-2022

Het Rijksvastgoedbedrijf wil hoogwaardig hergebruik integreren in hun processen. Daarnaast gaan ze ook heel concreet aan de slag door materialen te verkopen via een interne/afgesloten Insert Marktplaats.

Insert ondersteund de komende twee jaar het Rijksvastgoedbedrijf in deze doelstellingen. Samen gaan we hun processen analyseren en waar nodig aanpassen. Door ‘doing by learning’ ontdekken we hoe ze hoogwaardig hergebruik kunnen verweven in hun beheer, projecten en andere initiatieven.

Rudolf Muis (Rijksvastgoedbedrijf): “Er liggen enorm veel kansen voor hergebruik van materialen uit onze vastgoedportefeuille. Door met deze pilot te starten hopen we deze kansen ook kunnen te benutten en bij te dragen aan een duurzame gebouwde omgeving”

Insert ook voor jouw organisatie?

Insert helpt je graag om je circulaire doelstellingen invulling te geven zoals we dat ook bij het Rijksvastgoededrijf doen! Neem contact op met onze strategisch adviseur Peter Mooij.

08-11-2023

Herbruikbare zonnepanelen

“Door hergebruik van zonnepanelen samen op weg naar een duurzame toekomst” Stichting Insert is verheugd om de handen...

Verder lezen
Workshop Groen
04-10-2023

Adviseur Duurzaamheid & Circulariteit

Over de vacature De wereld vraagt om verduurzaming. Circulair werken in de bouw en openbare ruimte wordt de standaard, m...

Verder lezen
Workshop Amsterdam
04-10-2023

Kwartiermaker Transitie Circulariteit

Over de vacature De wereld vraagt om verduurzaming. Circulair werken in de bouw en openbare ruimte moet de standaard wor...

Verder lezen