Insert ondersteunt Rijksvastgoedbedrijf in circulaire doelstellingen

Categorie: Nieuws

Samenwerking Rijksvastgoedbedrijf Insert
21-09-2022

Het Rijksvastgoedbedrijf wil hoogwaardig hergebruik integreren in hun processen. Daarnaast gaan ze ook heel concreet aan de slag door materialen te verkopen via een interne/afgesloten Insert Marktplaats.

Insert ondersteund de komende twee jaar het Rijksvastgoedbedrijf in deze doelstellingen. Samen gaan we hun processen analyseren en waar nodig aanpassen. Door ‘doing by learning’ ontdekken we hoe ze hoogwaardig hergebruik kunnen verweven in hun beheer, projecten en andere initiatieven.

Rudolf Muis (Rijksvastgoedbedrijf): “Er liggen enorm veel kansen voor hergebruik van materialen uit onze vastgoedportefeuille. Door met deze pilot te starten hopen we deze kansen ook kunnen te benutten en bij te dragen aan een duurzame gebouwde omgeving”

Insert ook voor jouw organisatie?

Insert helpt je graag om je circulaire doelstellingen invulling te geven zoals we dat ook bij het Rijksvastgoededrijf doen! Neem contact op met onze ontwikkelaar Cintha Kemp

17-05-2023

Insert werkt samen met Rijkswaterstaat

“Kennis delen om snel stappen te zetten naar circulair werken in de GWW” Insert werkt in een consortium van SGS INTR...

Verder lezen
Straat in Amsterdam met fietsers
11-04-2023

Amsterdam werkt aan een circulaire openbare ruimte

“Als je spreekt over circulair werken dan is dat iets wat we op wereldniveau moeten doen”, vindt Michiel Stam van ge...

Verder lezen
29-03-2023

Insert organiseert eerste Circulaire Safari

Om herbruikbare materialen te oogsten uit een slooppand moet je er altijd vroeg bij zijn. Dat is niet altijd gemakkelijk...

Verder lezen