Circulair interieurontwerp: hoe dan?

Categorie (Nieuws)

17-02-2022

Dinsdag 8 februari organiseerden Insert en BNI de inspiratiesessie “Circulair interieurontwerp: hoe dan?” In gesprek met Susanne Bakkenist (interieurarchitect Studio Spacemonkey), Roger Haan (interieurarchitect Inter/Alter en bestuurslid BNI) en Kees Boot (Buro BOOT) werd ingegaan op de circulaire renovatie van het kantoorgebouw van Buro BOOT.

Susanne, interieurarchitect bij deze verbouwing, vertelde in het live interview hoe zij dit project heeft aangepakt, waar zij tegenaan is gelopen en welke learnings voor de praktijk hieruit zijn gekomen. Kees, opdrachtgever voor de circulaire verbouwing, gaf vanuit zijn rol toelichting op het verhaal.

Wil je de sessie nog eens terugkijken? Bekijk hieronder de uitzending.

Van de vragen die tijdens de sessie zijn gesteld, is een apart verslag gemaakt. Deze vind je onder de video van de uitzending.

Q&A sessie def

 

 

Circulair groen
11-05-2022

Groen 10R-Model voor circulair verplanten van bomen en heesters

Stichting Insert ontwikkelde samen met toonaangevende groenpartijen, de Insert Kernpartners Groen, het 10R-model Groen. ...

Verder lezen
Persoon bezoekt Insert Marktplaats op computer
15-02-2022

Wij brengen circulariteit in beeld

Peter Kreukniet van Insert: “Het is niet makkelijk om inzicht te krijgen in circulaire proces...

Verder lezen
Bloemen voor bestuur BNI
10-02-2022

BNI wordt Gaudí-partner voor circulair interieurontwerp

Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) en Stichting Insert hebben op 8 februari een samenwerkingsovere...

Verder lezen