Inspiratiesessie ‘Circulair interieurontwerp: hoe dan?’

Categorie: Nieuws

Circulair Kantoor BOOT
04-01-2022

Op dinsdag 8 februari kun je tijdens de week van de Circulaire Economie een inspirerend programma volgen. Laat je verrassen tijdens de online inspiratiesessie ‘Circulair interieurontwerp: hoe dan?’, leer werken met circulaire materialen en volg een online rondleiding door het nieuwe circulaire kantoor van BOOT.

Insert organiseert de bijeenkomst samen met de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten). Tijdens het webinar vertelt interieurarchitect Susanne Bakkenist hoe zij het nieuwe circulaire kantoor van BOOT heeft ontworpen. Daarnaast praten we over wat er nodig is om een circulair ontwikkelproces op te zetten. Samen met Interieurarchitect Roger Haan gaat ze vervolgens door het nieuwe kantoor om jouw vragen te beantwoorden. Vragen over het proces, planning, kosten en esthetiek passeren de revue.

Tekeningen kantoor BOOT aan de muurVia een interactieve chat nodigen we je uit om deel te nemen aan het gesprek over de uitdagingen die er liggen bij een circulair project.

 

Aanmelden

Wil jij deze online sessie bijwonen? Meld je dan nu aan via de website van De Week van De Circulaire Economie.

Meld je nu aan!

 

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Cirkelstad Veenendaal, BOOT en Stichting Insert.

 

Samenwerking Rijksvastgoedbedrijf Insert
21-09-2022

Insert ondersteunt Rijksvastgoedbedrijf in circulaire doelstellingen

Het Rijksvastgoedbedrijf wil hoogwaardig hergebruik integreren in hun processen. Daarnaast gaan ze ook heel concreet aan...

Verder lezen
Circulair groen
11-05-2022

Groen 10R-Model voor circulair verplanten van bomen en heesters

Stichting Insert ontwikkelde samen met toonaangevende groenpartijen, de Insert Kernpartners Groen, het 10R-model Groen. ...

Verder lezen
17-02-2022

Circulair interieurontwerp: hoe dan?

Dinsdag 8 februari organiseerden Insert en BNI de inspiratiesessie “Circulair interieurontwerp: hoe dan?” I...

Verder lezen