Inspiratiesessie ‘Circulair interieurontwerp: hoe dan?’

Categorie: Nieuws

Circulair Kantoor BOOT
04-01-2022

Op dinsdag 8 februari kun je tijdens de week van de Circulaire Economie een inspirerend programma volgen. Laat je verrassen tijdens de online inspiratiesessie ‘Circulair interieurontwerp: hoe dan?’, leer werken met circulaire materialen en volg een online rondleiding door het nieuwe circulaire kantoor van BOOT.

Insert organiseert de bijeenkomst samen met de BNI (Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten). Tijdens het webinar vertelt interieurarchitect Susanne Bakkenist hoe zij het nieuwe circulaire kantoor van BOOT heeft ontworpen. Daarnaast praten we over wat er nodig is om een circulair ontwikkelproces op te zetten. Samen met Interieurarchitect Roger Haan gaat ze vervolgens door het nieuwe kantoor om jouw vragen te beantwoorden. Vragen over het proces, planning, kosten en esthetiek passeren de revue.

Tekeningen kantoor BOOT aan de muurVia een interactieve chat nodigen we je uit om deel te nemen aan het gesprek over de uitdagingen die er liggen bij een circulair project.

 

Aanmelden

Wil jij deze online sessie bijwonen? Meld je dan nu aan via de website van De Week van De Circulaire Economie.

Meld je nu aan!

 

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Cirkelstad Veenendaal, BOOT en Stichting Insert.

 

08-11-2023

Herbruikbare zonnepanelen

“Door hergebruik van zonnepanelen samen op weg naar een duurzame toekomst” Stichting Insert is verheugd om de handen...

Verder lezen
Workshop Groen
04-10-2023

Adviseur Duurzaamheid & Circulariteit

Over de vacature De wereld vraagt om verduurzaming. Circulair werken in de bouw en openbare ruimte wordt de standaard, m...

Verder lezen
Workshop Amsterdam
04-10-2023

Kwartiermaker Transitie Circulariteit

Over de vacature De wereld vraagt om verduurzaming. Circulair werken in de bouw en openbare ruimte moet de standaard wor...

Verder lezen