SGS Search sluit aan als Gaudí van Insert

Categorie: Nieuws

Samenwerking SGS Search met Insert
07-09-2021

SGS Search en Stichting Insert hebben op 7 september een overeenkomst getekend om samen te werken aan hun gezamenlijke circulaire ambities. SGS Search is een inspectiebureau voor de (duurzaam) gebouwde omgeving, dat ook bij haar opdrachtgevers het circulaire gedachtegoed onder de aandacht brengt. Deze positieve samenwerking versterken wij nu door SGS Search te verwelkomen als Gaudí van Insert.

Programmamanager van Insert Peter Kreukniet is verheugd over de nieuwe samenwerking: “SGS Search voert al jaren uitstekende bouw- en grondstoffeninventarisaties uit voor haar opdrachtgevers. Dat we nu samen optrekken als strategische partners onderstreept het belang om samen te werken met de volledige bouwsector.”

SGS Search gaat gebruik maken van de Insert Marktplaats om hun inventarisaties van haar opdrachtgevers zichtbaar te maken. Op deze manier werken we samen aan de transitie naar een volledig circulaire economie. Steven Traast, directeur Built Environment bij SGS Search: “De samenwerking met Insert zorgt ervoor dat opdrachtgevers na een bouwstoffeninventarisatie concreet aan de slag kunnen om elementen die kansrijk zijn voor hergebruik zichtbaar te maken en aan te bieden”.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Peter Kreukniet (Insert) en Steven Traast (SGS Search) tekenen samenwerkingsovereenkomst

Met SGS Search als Gaudí van Insert onderstrepen wij de samenwerking en verwelkomen wij een innovatieve partner in ons netwerk. Gaudí’s zijn strategische partners van Insert en dragen bij aan onze circulaire doelstellingen. We noemen deze partners Gaudí, naar de beroemde architect uit de twintigste eeuw. Hij had durf om te veranderen, nam initiatief en was pionier. Op deze manier willen wij ook samenwerken met SGS Search. We zijn trots en blij om SGS Search als strategisch partner te verwelkomen.

Ook meedoen?

Wil jij ook meedenken (en doen) hoe we samen kunnen voldoen aan onze circulaire ambities en doelstellingen? Kijk naar de mogelijkheden partner te worden en neem contact met ons op.

08-11-2023

Herbruikbare zonnepanelen

“Door hergebruik van zonnepanelen samen op weg naar een duurzame toekomst” Stichting Insert is verheugd om de handen...

Verder lezen
Workshop Groen
04-10-2023

Adviseur Duurzaamheid & Circulariteit

Over de vacature De wereld vraagt om verduurzaming. Circulair werken in de bouw en openbare ruimte wordt de standaard, m...

Verder lezen
Workshop Amsterdam
04-10-2023

Kwartiermaker Transitie Circulariteit

Over de vacature De wereld vraagt om verduurzaming. Circulair werken in de bouw en openbare ruimte moet de standaard wor...

Verder lezen