SGS Search sluit aan als Gaudí van Insert

Categorie: Nieuws

Samenwerking SGS Search met Insert
07-09-2021

SGS Search en Stichting Insert hebben op 7 september een overeenkomst getekend om samen te werken aan hun gezamenlijke circulaire ambities. SGS Search is een inspectiebureau voor de (duurzaam) gebouwde omgeving, dat ook bij haar opdrachtgevers het circulaire gedachtegoed onder de aandacht brengt. Deze positieve samenwerking versterken wij nu door SGS Search te verwelkomen als Gaudí van Insert.

Programmamanager van Insert Peter Kreukniet is verheugd over de nieuwe samenwerking: “SGS Search voert al jaren uitstekende bouw- en grondstoffeninventarisaties uit voor haar opdrachtgevers. Dat we nu samen optrekken als strategische partners onderstreept het belang om samen te werken met de volledige bouwsector.”

SGS Search gaat gebruik maken van de Insert Marktplaats om hun inventarisaties van haar opdrachtgevers zichtbaar te maken. Op deze manier werken we samen aan de transitie naar een volledig circulaire economie. Steven Traast, directeur Built Environment bij SGS Search: “De samenwerking met Insert zorgt ervoor dat opdrachtgevers na een bouwstoffeninventarisatie concreet aan de slag kunnen om elementen die kansrijk zijn voor hergebruik zichtbaar te maken en aan te bieden”.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Peter Kreukniet (Insert) en Steven Traast (SGS Search) tekenen samenwerkingsovereenkomst

Met SGS Search als Gaudí van Insert onderstrepen wij de samenwerking en verwelkomen wij een innovatieve partner in ons netwerk. Gaudí’s zijn strategische partners van Insert en dragen bij aan onze circulaire doelstellingen. We noemen deze partners Gaudí, naar de beroemde architect uit de twintigste eeuw. Hij had durf om te veranderen, nam initiatief en was pionier. Op deze manier willen wij ook samenwerken met SGS Search. We zijn trots en blij om SGS Search als strategisch partner te verwelkomen.

Ook meedoen?

Wil jij ook meedenken (en doen) hoe we samen kunnen voldoen aan onze circulaire ambities en doelstellingen? Kijk naar de mogelijkheden partner te worden en neem contact met ons op.

26-01-2023

Circulaire economie in de lift

De circulaire economie zit in de lift, blijkt uit onderzoek van SEO Economisch onderzoek in opdracht van MVO Nederland. ...

Verder lezen
Straat met lantaarnpalen
02-11-2022

Insert Connect voor de openbare ruimte

In de openbare ruimte maken we nog te weinig gebruik van circulaire mogelijkheden. Zonde, want juist de openbare ruimte ...

Verder lezen
26-10-2022

De totale circulaire waarde

De keuze om circulariteit, en specifiek hergebruik van materialen, toe te passen in projecten is vaak alleen gebaseerd o...

Verder lezen