Partnermogelijkheden

Partnermogelijkheden

Insert heeft als doel te faciliteren in het hergebruik van grondstoffen, (bouw)materialen, bomen en heesters uit gebouwen en de buitenruimte. Dit doen wij samen met de markt. Wilt u meedenken in het proces van de transitie van een lineaire naar een circulaire economie? Bekijk de verschillende mogelijkheden om aan te sluiten bij Insert.

Partnermogelijkheden

  • Samen circulair ondernemen
  • Samen werken aan bewustwording
  • Samen afzetmogelijkheden stimuleren
  • Samen vraag en aanbod koppelen
  • Samen kennisdelen
  • Samen de transitie naar circulair werken stimuleren

Co-founders

Onze co-founders zijn de pioniers van het eerste moment. Zij besloten bij de start van Insert aan te sluiten en zo mee te bouwen aan de transitie naar een circulaire economie. De co-founders zijn het hart van Insert en denken nog steeds mee over de strategische keuzes die wij maken.

Zij gingen u voor

Kernpartners

Onze kernpartners geven mede sturing aan de inhoud van Insert en onze toekomstige ontwikkelingen. Met hun kennis uit de markt, is hun bijdrage van groot belang voor de keuzes voor morgen.

Zij gingen u voor

Gaudí’s

Onze Gaudi’s zijn strategische partners van Insert en dragen bij in onze circulaire doelstellingen. Deze tweezijdige samenwerkingen versterken ons netwerk en bieden kennis en inzichten.

Zij gingen u voor

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs dragen bij aan het behalen van onze circulaire doelstellingen en kunnen gebruik maken van de diensten van Insert.

Zij gingen u voor

Connect partners

Onze connect partners nemen één van onze marktplaatsdiensten af en geven hiermee zichtbaarheid aan hun circulaire ambities. Zij dragen daarmee bij aan het koppelen van circulaire vraag en aanbod.

Zij gingen u voor

Circulaire projecten waarop wij trots zijn!

In verschillende projecten wordt circulair werken al in de praktijk gebracht. Bekijk deze projecten en lees over de mogelijkheden die circulair werken biedt.

Hooijer Renkum sloopt Zwembad De Slag te Hoevelaken circulair

Hooijer Renkum sloopt Zwembad De Slag te Hoevelaken circulair In opdracht van de gemeente Nijkerk heeft Hooijer Renkum Z...

Bekijk project

BOOT heeft de renovatie circulair aangepakt

BOOT heeft de renovatie circulair aangepakt BOOT heeft de renovatie circulair aangepakt Ingenieursbureau BOOT groeit, en...

Bekijk project

Circulaire sloop van Noordgouw school te Hattem

Circulaire sloop van Noordgouw school te Hattem De sloop van de Hattemse dependance van CSG ‘De Noordgouw’ is do...

Bekijk project